Acum 20 de ani,  pasiunea noastra pentru design si productie de mobilier a dat nastere firmei noastre PopMobServ. Inginer de profesie si cu studii in prelucrarea lemnului, fondatorul companiei a transformat pasiunea in business.

In toti acesti ani, prin experienta acumulata, ne-am transformat in specialisti in domeniu, pentru ca este fascinant sa vezi bucuria clientilor atunci cand mobila odata asezata in casa, le ofera caldura si functionalitatea pe care si-o doreau.

Dorinta de a avea clienti multumiti, ne-a determinat sa ne perfectionam in fiecare zi. Consecventa, profesionalismul si calitatea produselor noastre sunt oferite de oamenii implicati in procesul de design si productie, deoarece avem angajati care ne sunt alaturi de 17 ani.

Pentru noi pasiunea ia forma prin mobilierul creat, pentru dumneavoastra visele iau forma pentru ca noi le putem realiza. Indiferent ce mobilier va doriti – bucatarie, living, dormitor, biblioteca, dressing, mese etc. – ne puteti exemplifica sau putem crea impreuna si cu siguranta vom realiza ceea ce va doriti si ceea ce aveti nevoie. Mobilierul nostru este creat din pal si mdf, iar clientii nostri sunt din diferite domenii atat casnic cat si industrial sau institutional. Luati legatura cu noi pentru a cunoaste procesul de comanda, pasii pe care-i vom urma si pentru a vedea ce putem face pentru dumneavoastra.